Eslövs kommun söker måltidsbiträde till måltidsavdelningens kök

Ansök här (5 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att i Eslövs kommun har 9 av 10 medarbetare som tycker att sitt arbete är meningsfullt?

Serviceförvaltningens verksamhetsidé är att leverera tjänster till kommunens förvaltningar för att stärka deras verksamheter. Förvaltningens uppdrag är att till självkostnad sälja tjänster inom områdena IT, fastighetsförvaltning med städservice, byggprojekt samt måltider till övriga förvaltningar inom kommunen. Utöver detta finns tolkförmedling, kontaktcenter och mat och elevtransporter. Våra framgångsfaktorer är attraktiv arbetsplats, service till kunderna, spetskompetens och den hållbara förvaltningen.

Arbetsuppgifter

Eslövs kommun har visionen att servera Skånes bästa måltider. Vill du vara med och förverkliga vår vision? Vi erbjuder anställning på timmar vid behov.

Hos oss får du arbeta med allt från matlagning, servering, diskning till städning. Vi lägger stor vikt vid att laga modern mat till våra matgäster. Miljö och hållbarhet är naturligtvis också ett stort fokus hos oss. Du och dina kollegor arbetar tillsammans i team och med fokus på att utveckla verksamheten och skapa riktigt bra måltidsupplevelse för våra matgäster. Våra matgäster finns inom förskolor, skolor och inom äldreomsorgen. I våra mottagningskök kommer du att arbeta ensam.

Kvalifikationer

Du som söker har gått 3-årigt restaurang- och livsmedelsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du erfarenhet av arbete som måltidsbiträde ser vi det som meriterande. Vidare ser vi att du har kunskap om specialkost. Då vi arbetar med att utveckla oss än mer digitalt kräver tjänsten att du har god datorvana.

I ditt arbete är du beredd att ta ansvar och leverera bra kvalité. Mat och måltider ligger dig varmt om hjärtat och du är van att ta egna initiativ och drivs av att alltid göra det där lilla extra för matgästen. Det är av vikt att du är organiserad och noggrann i ditt arbetssätt. Du är målinriktad och hjälper till att utveckla verksamheten på ett kvalitetsmedvetet sätt. Vi ser gärna att du kommer med nya tankar och idéer till vår verksamhet. Därtill är du ett föredöme och verkar för en mycket god arbetsmiljö genom att bemöta dina medarbetare och gäster med personlig omtanke. Du ser möjligheter snarare än hinder och har god förmåga att skapa nya relationer, samarbeta och kommunicera.

Eftersom kommunikationen är en stor del av uppdraget är det nödvändigt att vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift. Vidare ingår det i tjänsten att ta sig till olika tätorter i Eslövs kommun, därför är det meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Stämmer ovanstående in på dig? Då kan du vara den vi letar efter.
Välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window