Eslövs kommun söker förskollärare till Löberöds förskolor

Ansök här (6 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att i Eslövs kommun erbjuds du ett arbetsklimat där du i vardagen får möjlighet att utmanas samtidigt som du får ett gott stöd av kollegor, ledning, specialpedagog och psykologer.

I Löberöd och Hurvas förskoleområde ingår tre stycken förskolor, Aspebo, Bokebo och Lönnebo. Förskolorna ligger alla nära naturen och miljöer som inspirerar till pedagogiskt utveckling och lärande.

Förskoleområdets gemensamma vision lyder: Vi erbjuder undervisning fylld av glädje i trygg form och med inspirerande innehåll där alla är lika viktiga

Nu söker vi två stycken förskollärare till Aspebo och Lönnebo som tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor är med och skapar en trygg, inspirerande och bra förskoleverksamhet.

Den ena tjänsten har startdatum 230102 medan den andra kommer att tillsättas under hösten.

Arbetsuppgifter

Hos oss ingår du i ett arbetslag med andra kollegor där ni bland annat arbetar med att utveckla förskolans undervisning och den pedagogiska miljön utifrån barnens intresse. I ditt ansvar ingår det även att reflektera över, analysera och utveckla den pedagogiska verksamheten samt följa och dokumenterar barnens utveckling över tid.

Vi ser barnen som kompetenta och ger barnen stort inflytande och delaktighet i sitt lärande. För oss är det viktigt att vara medforskare med barnen. Barnen ska bli rustade med massor av erfarenheter utifrån deras nyfikenhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Har du tidigare arbetat i förskoleverksamhet, är duktig på att dokumentera och har erfarenhet av IKT ser vi detta som starkt meriterande. Det är också ett plus om du tidigare har arbetat med plattformen Unikum

Som person känner du dig trygg i att kommunicera och samarbeta med kollegor, vårdnadshavare och andra personer som kan vara en del av ditt kontaktnät på jobbet. I ditt dagliga arbete ser du problem som en utmaning och vill lösa dessa genom att komma med kreativa och tydliga idéer.

Vi förutsätter att du kan arbeta i enlighet med förskolornas uppsatta värdegrund, där bland annat allas lika värde ingår. En stor del av arbetet innebär planering och utveckling av både barnen och verksamheten därför ser vi gärna att du är en person som kan arbeta strategiskt och har lätt för att fatta snabba beslut och initiera handlingar enligt våra rutiner och värderingar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window