Eslövs kommun söker en sjuksköterska inom LSS

Ansök här (5 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att på sjuksköterskeenheten gör våra medarbetare skillnad varje dag?

Sjuksköterskeenheten präglas av drivkraft, medmänsklighet och kompetens. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna, engagerade, nyskapande och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Eslövs framtid där allas lika värde är av största vikt.

Att arbeta som sjuksköterska i Eslövs kommun innebär många möjligheter och du är viktig för att få välfärden att fungera.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska inom kommunal hemsjukvård/LSS är du omvårdnadsansvarig och utför eller delegerar HSL insatser patienterna har behov av. Du har ansvar för att delegera, handleda och stödja personal på respektive boende i HSL uppgifterna.

Arbetsuppgifterna består i hög grad av bedömningar, bibehålla status hos patienten men också att lösa akuta behov som uppstår. Vi bedriver en avancerad vård i hemmet med stöd av vårdcentralerna, ASIH, Mobila teamet och Falks. Detta innebär att som LSS sköterska i kommunen har du många kontaktytor och är en del av ett stort nätverk.

Tjänsten är förlagd till dag med helgtjänstgöring var 6:e helg som kan vara förlagd på kvälls turer. Helgtjänstgöringen berör alla patienter i kommunen med hemsjukvård oavsett om det är på särskilda boende eller i ordinärt boende. Det finns två sjuksköterskor som löser helgens uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av LSS/hemsjukvård eller liknande erfarenhet som av arbetsgivaren kan jämföras. Har du någon form av vidareutbildning som distriktssjuksköterska, vård av äldre eller psykiatri så är detta meriterande. Det är även meriterande ifall du tidigare arbetat inom kommunal vård och omsorg.

För att du ska trivas hos oss ser vi gärna att du är lösningsorienterad, uppskattar omväxling och snabbt kan ställa om vid förändringar och ändrade behov. Du bör kunna hantera stress på ett konstruktivt sätt och arbeta självständigt med en god patientsäkerhet som fokus. Att kunna fatta egna beslut, strukturera och planera dina arbetsuppgifter är egenskaper vi värderar högt. Eftersom du i ditt arbete har ansvar för att delegera och handleda personal i HSL uppgifter så ser vi gärna att du besitter ledarskapsförmåga.

Våra gemensamma värdeord; engagemang, nyskapande och allas lika värde är en ledstjärna för dig i ditt arbete, därför ser vi att du är relationsskapande, har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande till alla du möter i ditt arbete.

Då du i rollen kommer att ha daglig kontakt med patienter är det ett krav att du behärskar det svenska språket, både skriftligt och muntligt. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation, vi arbetar med att utveckla oss mer digitalt vilket ställer krav på datorvana.

Körkort för manuell växellåda är ett krav då du behöver ta dig runt till våra patienter som finns i hela kommunen.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan.

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window