Enhetschef till Hemvården

Ansök här (15 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att i Eslövs kommun är det 9 av 10 medarbetare som upplever sitt arbete som meningsfullt?

Hemvården i Eslövs kommun består av fem geografiska områden. Vi söker nu dig som vill vara med att utveckla och kvalitetssäkra hemvårdens verksamhet och leda våra medarbetare i det dagliga arbetet. Du kommer ha ett nära samarbete med din verksamhetschef och ingå i ett team med fyra andra enhetschefskollegor. Vill du bli en av oss och vara med och utveckla äldreomsorgen i Eslöv?

Arbetsuppgifter

I rollen som enhetschef har du ansvar för såväl kvalitet som utveckling av din verksamhet men även budget-, personal- och arbetsmiljöansvar tillhör din roll. Du har yttersta ansvar för att våra brukare får vård av en god kvalité, anpassad utifrån den enskildes behov. I din roll arbetar du målinriktat och skapar delaktighet i arbetsgruppen. I dina arbetsuppgifter ingår även att samverka med kollegor samt interna och externa aktörer, såsom fackförbund och närstående till våra brukare.

Du ingår i verksamhetschefens ledningsgrupp tillsammans med dina enhetschefskollegor i hemvården och tillsammans arbetar ni för att utveckla verksamheten. Du arbetar nära din verksamhetschef med kontinuerligt uppföljnings- och utvärderingsarbete. I din roll som enhetschef har du även hjälp och stöd från flera andra funktioner i förvaltningen såsom ekonomicontroller, HR-konsult, kvalitetscontroller och kommunikatör. I din verksamhet har du ett gott administrativt stöd bestående av planerare, teamledare och administratör.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Du har tidigare erfarenhet av formellt ledarskap med ansvar för personal, budget arbetsmiljö. Har du ledarerfarenhet inom offentlig verksamhet och/eller inom hemvården ser vi det som meriterande. Vi ser det som meriterande ifall du har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete och kunskap om lagstiftningen och nationella föreskrifter som styr vård- och omsorgsverksamheten. Vidare vill vi att du har systemförståelse och analytiskt tänkande för att löpande kunna göra uppföljningar och utvärdera den egna verksamheten.

Vi söker dig som är en engagerad chef/ledare och som är trygg i din ledarroll. Du är en förebild för dina medarbetare och har förmåga att leda och motivera andra samt skapa förutsättningar för utveckling. Vidare är du trygg i ditt beslutsfattande och kan anpassa dig till snabbt förändrade förhållanden. Du som söker arbetar strukturerat och har en god planerings- och prioriteringsförmåga. Som person är du mål- och resultatinriktad och bidrar med dina tankar och idéer. Du är ekonomiskt sinnad och kan fördela givna resurser på bästa sätt. Eftersom rollen innebär mycket samverkan såväl internt som externt ser vi det som självklarhet att du är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Välkommen med din ansökan! Sök idag och bli en del av vårt viktiga arbete!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window