Enhetschef äldreomsorg

Ansök här (21 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Vill du göra skillnad? Vill du vara med och utveckla äldreomsorgen i Eslövs kommun? Vi söker nu en enhetschef till ett av våra vård- och omsorgsboenden.

Vi erbjuder dig flexibla arbetstider, kompetensutveckling och möjlighet till semesterväxling!

Arbetsuppgifter

Med ett salutogent förhållningssätt och tillitsbaserat ledarskap får du som enhetschef möjlighet att vara med och skapa den bästa boendemiljön för våra brukare och bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.
Tillsammans med medarbetarna arbetar du för att skapa en öppen och tillitsfull organisationskultur. Som ledare är du en viktig förebild för att utveckla och inspirera medarbetare till förbättringar i verksamheten.

I rollen som enhetschef har du ansvar för att driva, leda och utveckla verksamheten utifrån uppsatta mål. Budget-, personal- och arbetsmiljöansvar tillhör din roll. Du har yttersta ansvar för att våra brukare får omvårdnad av god kvalité, anpassad utifrån ett personcentrerat arbetssätt. I din roll arbetar du målinriktat och skapar delaktighet i arbetsgruppen. I dina arbetsuppgifter ingår även att samverka med interna och externa aktörer där närstående är en viktig grupp.

Du ingår i en kompetent och erfaren ledningsgrupp där du arbetar nära din verksamhetschef och övriga enhetschefer med kontinuerligt utvecklings, uppföljnings- och utvärderingsarbete. I din roll som enhetschef har du även hjälp och stöd från flera andra funktioner i förvaltningen såsom ekonomicontroller, HR-konsult, kvalitetscontroller, administratör och kommunikatör.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en kandidatexamen om minst 180hp med en inriktning som är relevant för uppdraget och målgruppen. Du har några års erfarenhet av formellt ledarskap med ansvar för personal, budget och arbetsmiljö. Har du ledarerfarenhet från Vård och omsorg är det starkt meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda förändringsarbete och att du känner dig trygg med att skapa förutsättningar för samarbete och engagemang.

Det är meriterande ifall du även har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete och kunskap om lagstiftningen och nationella föreskrifter som styr vård- och omsorgsverksamheten.

Vi söker dig som är en engagerad ledare och som är trygg i din ledarroll. Du är en förebild för dina medarbetare och har förmåga att leda, motivera och inspirera andra samt skapa förutsättningar för utveckling. Vidare är du trygg i ditt beslutsfattande och kan anpassa dig till snabbt förändrade förhållanden. Du som söker arbetar strukturerat och har en god planerings- och prioriteringsförmåga. Som person är du mål- och resultatinriktad och bidrar med dina tankar och idéer. Eftersom rollen innebär mycket samverkan såväl internt som externt ser vi det som självklarhet att du är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Vi ser framemot din ansökan!

Intervjuer kommer att hållas den 21/7 och 22/7.

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window