Distriktssjuksköterska sökes till Eslövs kommun

Ansök här (5 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att på sjuksköterskeenheten gör våra medarbetare skillnad varje dag?

Sjuksköterskeenheten präglas av drivkraft, medmänsklighet och kompetens. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna, engagerade, nyskapande och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Eslövs framtid där allas lika värde är av största vikt. Man startar och slutar sin arbetsdag på Kvarngatan i Eslöv tillsammans med sina kollegor. Kvarngatan är centralt beläget, nära tåg-och busstationen.

Att arbeta som sjuksköterska i Eslövs kommun innebär många möjligheter och du är viktig för att få välfärden att fungera. Att arbeta i andra människors hem bidrar till möten som berör och din roll som sjuksköterska etablerar du över tid en god kontakt med patienterna och deras närstående.

I verksamheten bedriver vi en avancerad hemsjukvård med stöd av vårdcentralerna, ASIH, Mobila teamet och Falks. Stor del av hemvården och rehabverksamheten utgår från Kvarngatan vilket erbjuder möjlighet till teamarbete. Vi erbjuder våra patienter en god och säker hälso- och sjukvård.

Arbetsuppgifter

På sjuksköterskeenheten söker vi två nya distriktssköterskor till verksamheten inom hemsjukvård. Här arbetar man främst självständigt men ingår också i ett team av erfarna kollegor där man både kan ge och ta stöd i arbetet. Som distriktsköterska blir du en del av ett stort kontaktnät, där kollegor, områdeschefer, patienter och deras närstående ingår. Dokumentation sker via Lifecare-HSL journal

Tjänsterna är förlagd på dagtid måndag till fredag med helgtjänstgöring var 6:e helg, kvällspass kan ingå under helgtjänstgöring. Arbetet hos oss innebär möjlighet till stor variation då patienterna vi hjälper har olika behov i enlighet med Hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Du kommer även att ha ett nära samarbete med HSL-undersköterskor som underlätta och kompletterar ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av hemsjukvård och vidareutbildning till distriktsköterska, alternativt specialistutbildning i vård av äldre eller inom onkologi/palliation.

Vi ser gärna att du har en god förmåga till beslutsfattande och att du kan strukturera och planera dina arbetsuppgifter samt att du kan arbeta självständigt med fokus på en god patientsäkerhet. Samarbete och ett gott bemötande till alla du möter i arbetet är en självklarhet för dig. Då du i rollen kommer att ha daglig kontakt med patienter behöver du behärska det svenska språket, både skriftligt och muntligt.

I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla oss mer digitalt vilket ställer krav på att man har datorvana. Körkort för manuellt växlad bil och att vara cykelkunnig är ett krav då du kommer utföra vård i patienternas hem.

Vi på sjuksköterskeenheten är stolta över vår fina gemenskap på områdena som kännetecknas av hjälpsamma kollegor och en dedikerad chef som förstår din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window