Biträdande rektor till Carl Engströmgymnasiet i Eslöv

Ansök här (1 dagar kvar)
job advertisement image


Du, som biträdande rektor med ambitioner och visioner - välkommen till Carl Engströmgymnasiet, där vi formar morgondagens vuxna tillsammans med driv och engagemang!

Ditt uppdrag

Som biträdande rektor på Carl Engströmgymnasiet kommer du att:

 • ha en långtgående pedagogisk och arbetsledande frihet och ansvar för dina program, dina elever och din personal
 • tillsammans med rektor och övriga biträdande rektorer leda och utveckla skolan mot verksamhetens mål
 • driva en framgångsrik skola tillsammans med kollegor i ledningsgruppen och med en engagerad personal

Din erfarenhet

 • högskoleexamen inom utbildning/pedagogik
 • tidigare erfarenhet av arbete som ledare inom gymnasiet
 • väl förtrogen med skolans uppdrag, styrdokument och de lagar och avtal som reglerar verksamheten

Har du en avslutad rektorsutbildning ser vi det som meriterande.

Är det här du?

 • engagerad, tydlig och noggrann ledare
 • drivs av att utveckla de olika verksamheter du har ansvar för lika väl som du gillar att arbeta tillsammans i en ledningsgrupp för skolans övergripande mål
 • din syn på uppdraget är att du och personalen är avgörande för att eleverna ska bli framgångsrika i sina studier
 • ditt ledarskap är pedagogiskt, visionärt och tydligt
 • du har tillit till din personal
 • du har mod att agera och ta initiativ till aktiviteter och åtgärder för att nå mål och resultat

Vi erbjuder

På Carl Engströmgymnasiet får du möjlighet att vara med och driva en framgångsrik skola tillsammans med engagerad personal.

Vi kommer att hålla inledande intervjuer måndagen den 3 juni och uppskattar om du kan planera din tillgänglighet efter detta.

Övrigt

Tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i Kontaktcenter på Gröna Torg 2. Märk din ansökan med Rekryteringsavdelningen och annonsens referensnummer.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.Om arbetsplatsen

Carl Engströmgymnasiet är en gymnasieskola där vi satsar lika mycket på våra yrkesprogram som vi gör på våra högskoleförberedande program, vår introduktionsutbildning och vår anpassade gymnasieskola och. På skolan har vi idag ca 800 elever men vi växer och prognosen är att vi ska utöka antalet elever till ca 1000 elever till 2028. Skolan erbjuder följande utbildningar: BA, BF, EE, EK, FS, FT, NA, RL, SA, TE, VO, IM och Anpassad GY.

Skolan är väl bemannad med behöriga lärare, elevhälsa, skolbibliotek och allt vad en modern skola behöver. Skolan samverkar med vuxenutbildningen och arbetsmarknadsenheten som ingår i samma förvaltning genom bland annat delade lokaler och samarbete kring utbildningar.

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window