Biståndshandläggare SoL sökes till Eslövs kommun

Ansök här (0 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

På Eslövs kommuns myndighetsenhet arbetar biståndshandläggare, LSS-handläggare, sjuksköterska och arbetsterapeut nära tillsammans för att erbjuda våra brukare individanpassad vård, omsorg, stöd och service. På myndighetsenheten har vi högt i tak, finns för varandra och har roligt tillsammans. Du kommer få en skräddarsydd introduktion utifrån vad du behöver. Här hos oss kommer du få nöjet att samarbeta med olika professioner och utveckla en helhetssyn.

Då två av våra medarbetare går på föräldraledighet söker vi nu två nya biståndshandläggare som får chansen att ingå i vår starkt sammanhållna arbetsgrupp med mycket arbetsglädje. Tjänsterna är på 100% respektive 75%.

Arbetsuppgifter

Som biståndshandläggare arbetar du utifrån en helhetssyn och bemöter individen med utgångspunkt i att stärka den egna förmågan, ett rehabiliterande synsätt. Dina främsta arbetsuppgifter blir att utreda och bedöma behov gällande hemtjänst, dagverksamhet, korttidsplats, vård- och omsorgsboende och därefter besluta enligt Socialtjänstlagen. I dina arbetsuppgifter ingår även att delta i SIP och nätverksmöten.

Arbetet innebär en nära dialog med de personer som söker insatser samt deras anhöriga. För att klara rollen krävs ett bra samarbete med utförarna av de beviljade insatserna.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
• Socionomexamen
• Behärska det svenska språket och ha en god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift
• B-körkort, då möten med våra brukare främst sker där de befinner sig

Vi ser gärna att du:
• Har erfarenhet av att ha arbetat som biståndshandläggare och/eller myndighetsutövning
• Har erfarenhet av verksamhetssystemet Lifecare
• Har erfarenhet av att ha arbetat inom hemvård och/eller på vård- och omsorgsboende

Personliga egenskaper:
Vi ser gärna att du är strukturerad, arbetar enligt en tydlig process och har förmåga att planera och organisera ditt arbete väl. Då delar av arbetet innebär att följa upp tidsbegränsade beslut behöver du ha förmåga att slutföra det arbete du påbörjat och hålla deadlines. Vi ser även att du gärna hanterar stress på ett konstruktivt sätt och behåller ett gott humör. Slutligen ser vi gärna att du tar initiativ i sociala sammanhang och har lätt för att skapa nya relationer med såväl kollegor som våra brukare.

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window