1:e badmästare till Karlsrobadet i Eslöv

Ansök här (2 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att Eslövs kommun erbjuder möjlighet till fler semesterdagar för sina anställda än vad lagen säger?

Förvaltningen Kultur- och Fritid skapar förutsättningar för ett aktivt och meningsfullt fritidsliv för Eslövs invånare, med särskilt fokus på barn och unga. Genom att stärka kultur- och fritidsfrågornas roll i samhället kan vi bidra till att främja folkhälsa, livskvalité och välbefinnande för Eslövs medborgare.

I förvaltningen ingår Karlsrobadet. Badet är en del av ett modernt friskvårdscenter som innehåller simhall, äventyrsbad, bowling, gym, frisör, naprapati och fotvård. Tillsammans skapar vi en social mötesplats för alla kommunens invånare oavsett ålder och bakgrund.

Med ledorden rekreation, hälsa, glädje och kunskap arbetar vi på Karlsrobadet med att erbjuda våra medborgare en meningsfull fritid och att aktivt förbättra folkhälsan.

Nu söker vi en 1:e badmästare som tillsammans med oss vill vidareutveckla vår badverksamhet.

Arbetsuppgifter

Som 1:e badmästare på Karlsrobadet kommer du att få möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter både i grupp och individuellt för att göra ditt jobb så stimulerande som möjligt.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att:
• tillsammans med verksamhetschef driva och utveckla verksamheten mot uppsatta mål och kvalitetsförbättring
• ansvara för schemaläggning och bemanning
• vid verksamhetschefens frånvaro täcka upp det operativa ansvaret
• vara instruktör på simskolor, skolbad, badbevakning, gruppverksamheter, varmvattengympa och vattengymnastik
• övriga administrativa och operativa uppgifter i verksamheten så som lokalvård, skötsel och övervakning av badutrymmen, vattenrening, kassa- och receptionstjänst
• säkerställa gästernas trivsel och att de får den service de behöver

Du kommer att arbeta enligt schema där kväll- och helgtjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

För att arbeta som 1:e badmästare hos oss ser vi att:
• du har gymnasieexamen
• du har en slutförd YH-utbildning som badmästare eller annan utbildning relevant för tjänsten
• Behärskar det svenska språket i tal och skrift (behärskar du andra språk är detta meriterande)

Meriterande:
• om du tidigare har arbetat med bad, friskvård eller inom servicebranschen

Dina personliga egenskaper:
• du är driven och ansvarstagande där du trivs med att ge gästen bästa möjliga service
• du har en yrkesstolthet som gör att du utför dina arbetsuppgifter med stort engagemang och glädje
• du arbetar på ett strukturerat och noggrant sätt
• du har lätt för att samarbeta med andra men kan också ta egna initiativ när det behövs
• du är en positiv person som bidrar med god energi och stämning på badet, både till kollegor och gäster
• Då du till viss del kommer arbeta med simskola och gruppträning är det även viktigt att du är pedagogisk, tillitsskapande och bra på att skapa hållbara relationer.

Vi erbjuder ett omväxlande socialt arbete där du är med och skapar trivsel och trygghet för våra badgäster. Tillsammans med dina kollegor utvecklar du Karlsrobadet till en mötesplats där alla känner sig välkomna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window