Innan du gör en felanmälan

Vi behöver din medverkan. Vissa ärenden skulle vi inte uppmärksamma om vi inte hade fått en anmälan från dig eller någon annan engagerad medborgare. Tack!

Vissa ärenden återkommer ofta, men behöver inte felanmälas. Vi spar din och vår tid genom att berätta vad som gäller:
  • Vatten- och översvämningsärenden, såsom källaröversvämningar: Kontakta VA-Syd: https://www.vasyd.se/Artiklar/Avlopp/Oversvamning/Rapportera-kallaroversvamning
  • Gatubelysning: Vi besiktigar gatubelysningen i Eslövs kommun fyra gånger om året. Två gånger på vintern och två gånger på våren. Under den tiden är belysningen oftast tänd även dagtid.
  • Julgranar: Julgranar och julbelysning sätts upp till 1:a advent och är kvar till 13 januari. De mindre granarna står kvar till 1 februari. Stjärnan i toppen på granen sitter en bit ner för att granens topp inte ska brytas.
  • Motionsspår: Vi ser över motionsslingorna i kommunen två gånger om året och tar då bort övervuxen vegetation och lagar trasig belysning.
  • Lekplatser: Vi utför säkerhetsbesiktning av kommunens lekplatser en gång om året, någon gång under våren. Tillsyn av lekplatserna görs varje vecka.

Gör din felanmälan här

Tack för din medverkan till ett bättre Eslöv!