Molekylär gastronomi – eller vad händer i köket när vi lagar mat

Föreläsning med Per-Olof Hegg, professor i livsmedelsteknologi. Föreläsningen svarar på frågor som:
Hur räddar man bearnaisesåsen? Hur blir brödet som nybakat igen? Varför passar vit choklad och rysk kaviar så bra ihop? Varför tinar en kyckling långsammare än vid infrysning?

Fri entré men begränsat antal platser. Föranmäl fr.o.m. 29/1 kl.10 till 0413-62 600 eller stadsbiblioteket@eslov.se

  • Ålder
  • 15-100 år
  • Tillgänglighet på platsen
  • Accessible toilet
  • Eslövs stadsbibliotek
  • Norregatan 9
  • 241 33
  • Eslöv
  • 29 februari 2024, 19:00 - 20:00

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window