Hälsocirkel: Hållbar mat

Hälsocirkel: Hållbar mat

Vad innehåller maten, var kommer den ifrån och hur har den transporterats? Vad är ett hållbart matval?

Kom och delta i en hälsocirkel om Hållbar mat. Vi träffas vid sex tillfällen där du får tillfälle att diskutera ”hållbar mat” med andra.

Cirkelledare är Ingrid Ziethén. Ingrid har varit verksam som livsmedels- och hälsoinspektör, hemkunskapslärare samt arbetat i kök på förskola, äldreboende och restaurang.

Datum för cirkeln är 16/9, 30/9, 21/10, 4/11, 18/11 och 2/12.

Föranmälan senast 12/9 till 070-510 53 98, 070-255 66 88.

 

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

  • Mötesplats Karidal
  • Tröskevägen 2
  • Eslöv
  • 30 september 2019, 15:00 - 17:00
  • 21 oktober 2019, 15:00 - 17:00
  • 4 november 2019, 15:00 - 17:00
  • 18 november 2019, 15:00 - 17:00
  • 2 december 2019, 15:00 - 17:00

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window