Därför:Eslöv – 29 september – näringslivsseminarium och galakväll

Därför:Eslöv – 29 september – näringslivsseminarium och galakväll

Därför:Eslöv är tillbaka med full kraft och i år firar vi tio år – det vill vi fira stort med att tillsammans lyfta och hylla hela Eslövs kommuns näringsliv!

Vi hälsar företagare och företagsintresserade i hela regionen välkomna till Därför:Eslöv. Årets tema är Tillsammans! – det blir fest, inspiration, ny kunskap och nya kontakter!

Tillsammans firar vi och ”levlar upp” Därför:Eslöv mot nya höjder!

Näringslivsseminarium, torsdag 29/9 8.30–13.00 Medborgarhuset, Eslöv

Torsdagen den 29 september är det dags för Skånes bästa näringslivsdag med näringslivsseminarium, möten och stjärnfylld galakväll.

Moderator är Cecilia Nebel och talare är bland andra The Apprentice-aktuella Gunilla von Platen och författaren, föreläsaren och ekonomiprofessorn Micael Dahlén.

Det blir panelsamtal med inbjudna näringslivsprofiler och spännande soffsamtal. Och lite magi! David Persson, svensk mästare i magi, underhåller med en magisk rolig underhållning.

Galamiddag, torsdagen den 29/9 kl. 18.00–23.00 på Medborgarhuset, Eslöv

Dagen avslutas på Medborgarhuset klockan 18.
Det kommer att vara ett fullkomligt prisregn, god mat och dryck, underhållning och massor av trevliga och roliga människor.

Kvällens underhållare är David Lindgren, sångare, musikalartist, programledare för Let’s Dance och Melodifestivalen och mycket mer – en av de mest efterfrågade artisterna i Sverige idag som vi har äran att återse i Eslöv!

  • Medborgarhuset
  • Kyrkogatan 1
  • 241 31
  • Eslöv
  • 29 september 2022, 08:30 - 23:30

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window