Vallarevägens lekplats

Nu är Vallarevägens lekplats nästan färdig. Staketet som står kvar, är för att gräset ska kunna växa till en frodig gräsmatta. Allt annat går att leka på! Den 29 oktober klockan 15-17 är Eslövs kommun på plats och bjuder på höstlovsgodis. 

Trädäck för lek och vila

Lekplatsen kommer ligga ungefär på den plats där den funnits tidigare, men alla ytor har gjorts om och renoverats. Det finns ett stort trädäck med en soffa där man kan sitta och vila sig i solen medan andra leker. Det finns också möbler med bord där man kan sitta och fika. Trädäcket omsluter en sandlåda. I den finns ett bakbord som man kan komma intill med en rullstol.

Hästarna från torget

Vi har också flyttat hästarna från Stora torg. De kommer de mer till sin rätt här och kan användas för både klättring och till rollek.

Gungor för små och stora barn kommer finns och en klätterställning som vi tror kan funka för de mittemellan barn och ungdom.

Bort med asfalten

Den stora asfaltsplanen och det höga staketet har tagits bort. Det blir istället en bollplan med små mål, men nu med gräs. (Som vi får vänta lite med att använda, tills gräset har tagit sig.)

Vi har också planterat nya marktäckande växter och  vintergröna buskar samt buskträd som ger fin skuggning varma sommardagar.

Vallarevägens lekplatsVallarevägens lekplats Vallarevägens lekplatsVallarevägens lekplats

Karta som visar var lekplats Stallhagen ligger

Klicka på bilden för att göra den större.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window