Mindre projekt

Här berättar vi om de projekten som inte är så stora och flashiga, men väl så viktiga för trivsel och säkerhet i kommunen.

Stora torg i Marieholm

Försköning av torget i Marieholm Här kommer vi att plantera träd och buskar, så att det blir en ännu trevligare plats att vistas på.

Vi kommer att plantera blommande buskar och träd samt vårlökar. Bland annat kommer två olika sorters körsbärsträd att planteras. På östra delen av torget ska det planteras en trädallé.

Fula stubbar ska bort

Längs Sallerupsvägen i Eslöv har det, sen vi var tvungna att ta ner några av pilarna, stått fula stubbar. Nu fräser våra entreprenörer bort stubbarna och planterar nya träd längs allén.

På Joel Sallius i Eslöv plats fräser vi bort stubbarna från de gamla popplarna. 

Stubbar som står på gräsytor lite varstans i kommunen kommer vi också att fräsa bort.

Renovering av bänkar i hela kommunen

Över hela kommunen står det träbänkar på allmänna platser. Bräderna på dessa är ganska dåliga, så dessa kommer våra duktiga entreprenörer att byta ut. Så att vi medborgare kan fortsätta vila våra fötter!

Avrinning av regnvatten

För att vattnet inte ska stanna på vägarna, utan rinna bort,  så håller vi just nu på med att kantskära asfaltsvägar i Eslövs tätort.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window